Om Egå Malerfirma

Egå Malerfirma er en del af Høgh & Sønberg. Vi har siden 1956 leveret et ordentligt stykke håndværk, som vi i dag er glade for at sætte i spil i et større selskab og totalentrepriser.

Vi fastholder de stolte håndværkstraditioner og for os, er rigtige håndværkere dem, du kan regne med.

Malerarbejde for private

Du kan altid forvente kvalitetsarbejde af os. Vores team består af dygtige, erfarne håndværkere, som behandler dig og dit hjem med respekt og ordentlighed.

Vi løser alle typer malerarbejde indendørs og udendørs. Vi har mange års erfaring med tapetsering, malerarbejde, renovering af huse, lejligheder, nybyg og facaderenovering. Siden 1956 har vi endnu ikke mødt en opgave, der er for stor eller lille for os.

Vi rådgiver gerne gennem hele processen og hjælper dig med at vælge de farver og materialer, som giver et flot resultat og præcis det udtryk, du ønsker.

Malerarbejde for erhverv

Vi løser alle typer af bygningsmalerarbejde, facaderenovering og tapetsering til virksomheder.

Vi har mange års erfaring inden for traditionelt og utraditionelt malerarbejde, og vi er jeres professionelle sparringspartner, der sikrer et færdigt resultat tilpasset jeres virksomhed, kontorlandskab eller butik.

Vi er også et sikkert valg, når det kommer til facaderenovering – vi værner om et godt resultat med flot finish hver gang. Så vidt det er muligt, forsøger vi altid at passe vores malerarbejde ind, så det forstyrrer jeres arbejde mindst muligt.

Malerarbejde for boligforeninger

Vi har et langt og nært samarbejde med byens største boligforeninger og ejendomsvirksomheder. Vi ved, det ofte kræver stor fleksibilitet og kapacitet at rykke hurtigt ind, når beboerne flytter ud. Det samme gælder, når vi renoverer fællesarealer, festsale, med mere.

Vores mange års erfaring gør, at vi er gode til at tackle uventede situationer professionelt og sikkert, så nye lejere kan være tilfredse med deres nye hjem.